ADIYAMAN / BESNİ - Şambayat Atatürk İlkokulu

VELİ EĞİTİMLERİ

Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri’nden Psikolojik Danışmanı Murat DELEN tarafından velilerimize yönelik “Mahremiyet ve Teknoloji Bağımlılığı” konularında eğitim verilmiştir.

Kadınlarla Bir Gün

Besni Eğitimde Niteliğin Artırılması Projesi (BENAP) kapsamında okulumuzda öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile bazı faaliyetlerin yapılması kararlaştırılmıştır. Okulumuz anasınıfı öğretmen ve velilerin işbirliğiyle hazırlamış oldukları 8 Mart Dünya Katınlar günü kapsamında “Kadınlarla Bir Gün” etkinlik düzenlenmiştir. Yapılan etkinlikle kadın velilerimiz gönüllerince eğlenmişlerdir. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Bu gün Volkan Korkmaz ve sharkcrypto, beyefendilerinin öncülüğünde Altcointurk Topluluğu adına okulumuzun tüm öğlencilerine kırtasiye yardımı yapılmıştı. Uzaktan yakından destek verenlere ve araçları ile İstanbul’dan buraya getirerek tek tek öğrencilerimize dağıtan Volkan Korkmaz ve sharkcrypto, beyefendilere okulumuz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. https://sambayatataturkio.meb.k12.tr/tema/index.php,

Veliler Yarışıyor

Besni Eğitimde Niteliğin Artırılması Projesi (BENAP) kapsamında okulumuzda öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile bazı faaliyetlerin yapılması kararlaştırılmıştır. Bu kapsamda velilerimizin katılımı ile ‘’En Lezzetli Çiğköfte Yapma Yarışması’’ yapıldı. Okulumuz öğretmenlerinde oluşturduğumuz 6 (Altı) jüri üyelerimizin değerlendirmesi sonucunda birinci, ikinci ve üçüncü olan velilerimize hediyelerini verildi. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Adıyaman Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu, Adıyaman Müftü Yardımcısı Sibel Özdemir,
Adıyaman Vaizi Aysun Doğan,
Din Hizmetleri Uzmanı ibrahim Genç, bu gün okulumuzda bizleri ziyaret ettiler. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz 1/A sınıfında yapılan ‘’Artık Okuyorum’’ okuma bayramı yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz de başarılar diliyorum.

Ock

Okulumuz 1/C sınıfında yapılan ‘’Artık Okuyorum’’ okuma bayramı yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz de başarılar diliyorum.

Ara

Okulumuz 1/B sınıfında yapılan ‘’Artık Okuyorum’’ okuma bayramı yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz de başarılar diliyorum.

Ara

Çocukları Koruma Derneği tarafında okulumuzun tüm öğrencilerine dağıtılan kırtasiye seti için (çanta, suluk, matematik defteri, türkçe defteri, resim defteri, kuru boya, kalem, açacak, silgi ve kalemlik), öğrencilerimiz, öğretmenlerim ve okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel, Besni İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Ürey, bu gün okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Bir Diş Macunu Firması tarafında okulumuz 3. Sınıf öğrencilerine göndermiş olduğu diş fırçası ve macunları bu gün öğrencilerimize teslim ettik. Yapmış oldukları yardımlardan dolayı okulumuz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Ökkeş Uysal Şambayat Atatürk İlkokulu Müdürü

Kas

Akmercan Şirketler Grubu tarafına okulumuz öğrencilerine dağıtmış olduğu içerisinde ayakkabı ve mont bulunan paketleri bu gün öğrencilerimize teslim ettik. Yapmış oldukları yardımlardan dolayı Akmercan Şirketler Grubu’na okulumuz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Ökkeş Uysal Okul Müdürü

Kas

‘’Cam sakızı çoban armağanıdır.'' mukabilinde öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladık. Bu kutsal mesleği icra eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlar, sağlık sıhhat ve başarılar diliyorum.

Kas

Türkiye Ormancılar Derneği, Antalya Batı Akdeniz Şubesi adına okulumuz 1/B sınıfına hediye edilen bir takım masaüstü bilgisayarı sınıfımıza kurduk. Katkılarından dolayı Türkiye Ormancılar Derneğine ve bilgisayarı okulumuza getirerek sınıfımıza kuran dernek üyesi Terzan Gürbüz’e, okulumuz, sınıfımız ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal’in ölümünün 85. yıl dönümünde, okulumuzda 10 Kasım anma programı yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.