ADIYAMAN / BESNİ - Şambayat Atatürk İlkokulu

Kas

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Fırat, Fuat Sezgin Ortaokul Müdürü Halil İbrahim Kılıç bu gün okulumuzu ziyaret ettiler. Okul öncesi sınıfımızda bulunan çocuklarımızla sohbet ederek öğrencilerimize hediye verdiler. Ziyaretlerinden dolaya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Fırat’a ve Fuat Sezgin Ortaokul Müdürü Halil İbrahim Kılıç’a teşekkür ediyoruz.

Kas

Anasınıfında yapılan ''Kızılay Haftası'' kapsamında yapıaln etkinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir coşku içinde kutlandı. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Ekm

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında Adıyaman Üniversitesi öğretim üyesi Senem Tekin tarafında dördüncü sınıf öğrencilerimize “Depremde korunma ve afet eğitimi” hakkında bilgi verildi. Hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali TOSUN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa GÜMÜŞ, İl Nüfus Müdürü Salih YILMAZ bu gün okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde dolayı okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Adıyaman halkı olarak 6 Şubat 2023'te felaket boyutunda büyük bir deprem yaşadık.

Bu süreçte Sultangazi Belediyesi olarak her alanda Adıyaman halkının ve depremzedelerin yanında olup, destek verdiniz.

Bu zorlu ve mağdur ortamda gerek deprem zamanında, gerek eğitim-öğretimin devam ettiği şu günlerde; birinci sınıf öğrencilerimize yapmış olduğunuz kırtasiye yardımlarınızda dolayı okulumuz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimiz adına sizlere çok teşekkür ediyor, minnettarlığımızı sunuyoruz.

Ökkeş UYSAL

Şambayat Atatürk İlkokulu Müdürü

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Başladı

Ağu

Beş yıl müdür olarak hizmet etmeye çalıştığım Şambayat Atatürk İlkokul Müdürlüğü’ne, yeniden yönetici görevlendirilmesi kapsamında okulumuzdan dört yıl daha müdür olarak görev yapacağım. Bu güne kadar yaptığımız hizmetlere yenilerinide ekleyerek devam edeceğiz inşallah. Kendime, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve Şambayat halkımıza hayırlı olmasını yüce Allah’dan temenni ediyorum. Selam ve Saygılar.

May

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Şambayat Beldesi, Atatürk İlkokulu Müdürü Ökkeş UYSAL, okulun eğitim ve öğretim faaliyetleri ve etkinlikleri hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.